Home

Caloratech Warmtebatterij

Zout is de toekomst!
Caloratech is er trots op de eerste ter wereld te zijn die een warmtebatterij produceert die compatibel is met een warmtepompsysteem.
Ons millieu
Geen schade meer aan de natuur en ons milieu met de oplossingen van Caloratech
Vernieuwende opties
Caloratech biedt drie verwarmingsoplossingen voor thuis met werelds eerste warmtebatterij
Previous
Next

Verwarmen op de meest duurzame manier? Caloratech is samen met partners bezig met de ontwikkeling van de meest compacte warmtebatterij voor uw warmtepomp. De batterij is in staat om energie op te slaan om woningen te verwarmen, gelijk aan een boiler van 300L. De Caloratech warmtebatterij is een zeer compact apparaat niet groter dan 100*50*35cm = 0.175m3 meter en kan een boilervat vervangen. Vroeger kon u alleen een warmtepomp gebruiken om het water in de boiler te verwarmen. Nu kunnen we deze warmte-energie opslaan in een kleine batterij door het gebruik van PCM-zout. 

Caloratech wil in de toekomst drie verwarmingsoplossingen gaan bieden. De Calora Air, Calora Aqua en de Calora Altilium.

Extreme energiebesparing

Hoger rendement

Snelle service/leveringen

In huis

Caloratech biedt de eerste warmtebatterij die aangesloten kan worden op een warmtepomp. Dit is de Calora Altilium, de Calora Altilium is een warmtebatterij van 10kW die de capaciteit heeft van een 300L boilervat. Door zijn kleine formaat is deze gemakkelijk te plaatsen in elke meterkast ter vervanging van het boilervat, waardoor elke woning over kan stappen op het gebruiken van een warmtepomp. 

Daarnaast biedt Caloratech. De Calora Aqua en Calora Air. 

De Calora Aqua is een water-water warmtepomp in één losstaand systeem die alle benodigdheden bevat. Een 3kW of 6kW warmtepomp met geïntegreerde driewegklep, buffervat en warmte batterij. Hierdoor is er geen lawaaierige buiten-unit aanwezig en kan je genieten van duurzame energie zonder enig geluidsoverlast

De Calora Air is een lucht-water warmtepomp systeem van LG die buiten het huis geplaatst wordt. Ook deze komt samen met een plug & play systeem speciaal geproduceerd om makkelijk aan te sluiten op de LG warmtepomp. Dit systeem bevat de Calora Altilium met daarnaast een geïntegreerde driewegklep en buffervat.

Producten

Calora Aqua

Water-water warmtepomp

Calora Air

Onze warmtebatterij met een LG lucht-water warmtepomp

Calora Altilium

10kW warmtebatterij (equivalent aan een 300L boiler)

Laatste nieuws

Waddenfonds steunt proefproject voor aardgasvrije warmteoplossing

et CAIWO-project (Compacte Aardgasvrije Integrale Warmteoplossing) dat we in samenwerking met de drie bedrijven Caloratech, Pluss en Smeding uitvoeren ontvangt een bijdrage van € 975.765,- van hetWaddenfonds. De totale kosten van het innovatieve project bedragen € 1.684.927,-. Het fonds laat hiermee zien dat de energietransitie in het Waddengebied hoog op de prioriteitenlijst staat.

Read More »

Environment and climate

Today, the Commission is launching negotiations on the association to the LIFE programme for environment and climateSearch for available translations of the preceding link••• with seven non-EU

Read More »

Snel in contact

en_GBEN